uw situatie

Telefonisch contact
Van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Via telefoonnummer 070 - 365 31 67
Tijdens een consult met een cliënt wordt de telefoon niet opgenomen, maar u kunt een boodschap achterlaten op het antwoordapparaat. Indien gewenst wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

De consulten
De consulten vinden plaats na telefonische afspraak. De cliënt verschaft informatie over diens klachten. De practitioner vraagt uitgebreide informatie over de gezondheidstoestand van de cliënt. U krijgt uitleg over BSR als methode, de behandelwijze en het mogelijke verloop specifiek voor u. Tijdens de behandeling blijft u geheel gekleed, op dikke jasjes, colbert en brede broekriem na. Ook kunt u de schoenen aanhouden.

De behandeling vindt plaats op een speciaal daarvoor ontworpen behandelbank met een plateau, waar u vóór gaat staan en vervolgens door de practitioner horizontaal wordt gebracht. U hoeft dus niet op een bank te "klimmen". Zo wordt u na de behandeling ook weer in verticale positie terug gebracht.

De behandeling bestaat uit het lokaliseren van de spanning en een release toepassen. Een Release is een impuls/lichte druk op een van te voren uitgeteste plaats in een specifieke richting om het lichaam te stimuleren de spanning los te laten.

Het 1e consult duurt ca. driekwartier tot 1 uur, de vervolg afspraken duren een 1/2 uur, terwijl de behandeling zelf 10 tot 30 minuten in beslag neemt.U betaalt niet voor de tijd, maar voor de behandeling.
Komt u voor de eerste maal, dan wordt een afspraak gemaakt voor 3 behandelingen voor: dag 1, dag 4 en dag 11.waardoor het proces van genezing in gang wordt gezet. Houdt in gedachten dat het geen quick fix is, maar genezingsproces. Dat vergt tijd en met name in de beginfase is het van belang om dat proces direct in voldoende en juiste mate te ondersteunen. De sequentie van 1e, 4e en 11e dag heeft bewezen het meest effectief te zijn.

Bedrag per consult (wijzigingen voorbehouden)
Volwassenen € 60,00
Kinderen t/m 12 jaar € 50,00

Betalingswijze
Contant na het consult. Er is geen pin. U krijgt per keer een kwitantie

Verhindering
U kunt tot 24 uur van tevoren uw afspraak wijzigen of annuleren. Daarna bent u de kosten van het afgesproken consult verschuldigd.